Bedő Imre: Amit csak egy férfi adhat – a XXI. századi Férfi kiteljesedésének 7 pillére

Ár: 

25 Ft70 Ft

Dátum: Május 20. 17:00-19:00
Helyszín: Pearl Buckplaats 17, 3069 BZ Rotterdam

Készleten

Merítsünk erőt, szilárdítsuk meg az alapjainkat! Az egyértelműnek tűnik, hogy mi a munkahelyi önmegvalósítás képlete – de a munkahelyi siker és a pénzkeresés egyre kevésbé nemspecifikus. Mindegy, hogy férfi vagy nő hajtja-e a verklit.
Az viszont ritka kincs, hogy Férfiként mi az ma, amit csak mi adhatunk a világnak, hisz ma azt halljuk, hogy a nők legalább olyan jól képesek megoldani bármi modern feladatot, mint mi, vagy még jobban.
Az elmúlt évszázad változásai miatt nem is adhatták át a szüleink, tanáraink, hogy miben lehet mai Férfiként kiteljesedni, mi ad értelmet a küzdelmeinknek és erőfeszítéseinknek, mi tesz egészségesebbé, kiegyensúlyozottabbá. Nincs honnan tudni, ellesni, nagy a zűrzavar… Ha boldogulni akarunk , akkor a hiányt önerőből kell pótolni!

Bedő Imre az évezredes kultúránk értéktárából hozza fel a ma is jól működő készségeket.
Az előadás során hét ilyen pillérben erősítjük meg a férfiakat, partneri módon láttatva ezt nőtársaikkal is!
Ezek a pillérek támasztják meg az alapokat, adnak erőt a férfiaknak a felelősségvállaláshoz és határozzák meg a helyes célt is erejük befektetésére. Erre a férfire néz fel a nő és így válunk egy kiegyensúlyozott férfi-nő szövetség bástyájává.
Az előadás férfiakról, férfiaknak és nőknek egyaránt szól, várunk szeretettel!

A támogatói jeggyel hasonló értékes előadások megrendezéséhez járulhatsz hozzá, a VIP jegy pedig magában foglal egy személyes beszélgetést Bedő Imrével az előadás után, egy finom pizza mellett.

Április 20-ig kedvezményes online jegyvásárlási lehetőség, minden jegyünk árából!

Helyszíni jegy ára: 30€

rendezvenyjegy.hu
©2024 rendezvenyjegy.hu
cross
0
    0
    Kosár