KÖLYÖK PLACC április – Vigyázz a szádra!-teszt

Ár: 

Ingyenes

📅 dátum: 2023. április 29., szombat, 15:00
🗺 helyszín: 1119 Budapest, Etele út 55.

Készleten

KÖLYÖK PLACC április – Vigyázz a szádra!

Dátum: 2023. április 29., szombat, 15:00
Kapunyitás: 14:15
Helyszín: Kelenföld Montázs Központ (1119 Budapest, Etele út 55.)
Korosztály: 6-12 éves gyerekek

Jegytípusok:

Gyermekjegyek: 6-12 éves gyerekek
Felnőtt jegyek: szülők és kísérők felnőtt jegy vásárlásával vehetnek részt az eseményen, ami tartalmazza a rendezvény ideje alatti, szülőknek szóló előadást is.
Kisgyermekek: szülővel érkező, 2-5 év közötti gyermekek részére kisgyermek jegyet szükséges vásárolni, amivel a kicsik az alkalom eleji dicsőítésben tudnak részt venni, valamint a szülővel együtt, az elkerített nézőtérről lesz lehetőségük követni az alkalmat addig, amíg nem zavarják a nagyobb gyerekeket.

 

A Kölyök Placc egy fél napos gyermekrendezvény, ahol kivételesen a szülők vannak a megőrzőben és a gyerekeké a főszerep! A programok között lesz gyerekkoncert JOTÁ-val, kalandos csapatjátékok, dramatizált jelenetek, interaktív játékok, rengeteg móka és izgalom, és a legfontosabb, bátorító üzenet a beszéd hatalmáról.

Szuperképessége mindenkinek a beszéd, amivel rombolunk és építünk. Nagyon nem mindegy, hogy melyiket használjuk. Nem mindegy mit ültetünk a barátok, osztálytársak, tesók életében: gyomot vagy nemes dolgokat. Ezt fedezzük fel a gyerekekkel a Kölyök Placchoz méltó néha kaotikus, néha elgondolkodtató, de mindenesetre örökre emlékezetes módon.

Még több információ a www.kolyokplacc.com oldalon, vagy a Kölyök Placc Facebook oldalán található.

Jegyvásárlás:

Belépőjegyek vásárlása elővételben online lehetséges, amire különböző kedvezményeket tudunk biztosítani:

Early bird jegyek március 31-ig elérhetőek.

3 gyermekjegy + 1 felnőtt március 1-től 20%-os kedvezmény.

Amennyiben 15 főnél nagyobb csoporttal érkeznétek, keress minket elérhetőségeinken.

A helyszínen jegyvásárlásra csak készpénzben van lehetőség emelt áron, a feltölthető helyek erejéig.

A vásárló a (QR-kóddal ellátott) belépőjegyet e-mailben kapja meg, a számlázási adatoknál megadott e-mailcímre. A helyszínen a jegyellenőrzés során a QR-kódot olvassuk le, ezért kérjük, a beléptetésnél legyél szíves ezt mobilodon vagy kinyomtatva előkészíteni.

Tudjuk, hogy a jegyvásárlás során sok adatot kérünk, és köszönjük a türelmedet, hogy segítségünkre vagy ezek megadásával. Fontos nekünk, hogy a gyerekek és a szülők is biztonságban érezzék magukat még akkor is, mikor több százan vagyunk. Ezt úgy tudjuk biztosítani, ha mindenkit könnyen és hatékonyan tudunk azonosítani.

 

Találkozzunk a Kölyök Placcon, vedd meg jegyeteket online minél előbb!

rendezvenyjegy.hu
©2024 rendezvenyjegy.hu
cross
0
    0
    Kosár