KÖLYÖK PLACC január – Az igazi influenszer

Ár: 

1.000 Ft3.000 Ft

📅 dátum: 2023. január 21., szombat, 15:00
🗺 helyszín: 1119 Budapest, Etele út 55.

Elfogyott

Ez a termék jelenleg nincs készleten és nem megvásárolható.

KÖLYÖK PLACC január – Az igazi influenszer

Dátum: 2023. január 21., szombat, 15:00
Kapunyitás: 14:30
Helyszín: Kelenföld Montázs Központ (1119 Budapest, Etele út 55.)
Korosztály: 6-12 éves gyerekek
Felnőttek: szülők, kísérők felnőtt jegy vásárlásával vehetnek részt az eseményen, amih a rendezvény ideje alatti, szülőknek szóló előadásra.
Kisgyermekek: szülővel érkező, 2-5 év közötti gyermekek részére kisgyermek jegyet szükséges vásárolni, amivel a kicsik az alkalom eleji dicsőítésben tudnak részt venni, valamint a szülővel együtt, az elkerített nézőtérről lesz lehetőségük követni az alkalmat.

A Kölyök Placc egy fél napos gyermekrendezvény, ahol kivételesen a szülők vannak a megőrzőben és a gyerekeké a főszerep! A programok között lesz gyerekkoncert JOTÁ-val, kalandos csapatjátékok, dramatizált jelenetek, interaktív játékok, rengeteg móka és izgalom, és a legfontosabb, bátorító üzenet a gyerekeknek az igazi influenszerről.

Ha a tanítványok követők voltak, akkor Jézus influenszer? De akkor miért nem csak rá hallgattak? Januárban kiderítjük ezt is, sőt utánajárunk, hogy kik befolyásolnak minket ma. Kik azok, akikre hallgatunk és akiket követünk? És ők vajon jó dolgokra tanítanak bennünket, vagy később törölnünk kell az előzményeinket? Kalandra fel, januárban újra Kölyök Placc!

Még több információ a www.kolyokplacc.com oldalon, vagy a Kölyök Placc Facebook oldalán található.

Jegyvásárlás:

Belépőjegyek vásárlása elővételben online lehetséges, amire különböző kedvezményeket tudunk biztosítani. Ezeket a jegyvásárlási felület automatikusan kezeli. Amennyiben 15 főnél nagyobb csoporttal érkezne, keressen minket elérhetőségeinken.

Early bird jegyek január 3-ig elérhetőek. A helyszínen jegyvásárlásra pedig csak készpénzben van lehetőség emelt áron, a feltölthető helyek erejéig.

A vásárló a (QR-kóddal ellátott) belépőjegyet e-mailben kapja meg, a számlázási adatoknál megadott e-mailcímre. A helyszínen a jegyellenőrzés során a QR-kódot olvassuk le, ezért kérjük, a beléptetésnél legyél szíves ezt mobilodon vagy kinyomtatva előkészíteni.

Tudjuk, hogy a jegyvásárlás során sok adatot kérünk, és köszönjük a türelmedet, hogy segítségünkre vagy ezek megadásával. Fontos nekünk, hogy a gyerekek és a szülők is biztonságban érezzék magukat még akkor is, mikor több százan vagyunk. Ezt úgy tudjuk biztosítani, ha mindenkit könnyen és hatékonyan tudunk azonosítani.

 

Találkozzunk a Kölyök Placc-on, vedd meg jegyedet online minél előbb!

rendezvenyjegy.hu
©2024 rendezvenyjegy.hu
cross
0
    0
    Kosár