KÖLYÖK PLACC október – Igazi biztonság

Ár: 

📅 dátum: OKT 22., szombat 15:00.
🗺 helyszín: 1119 Budapest, Etele út 55.

Elfogyott

Ez a termék jelenleg nincs készleten és nem megvásárolható.

KÖLYÖK PLACC október – Igazi biztonság

Legfontosabb infók:
Dátum: 2022. október 22., szombat, 15:00
Kapunyitás: 14:30
Helyszín: Kelenföld Montázs Központ (1119 Budapest, Etele út 55.)
Korosztály: 6-12 éves gyerekek
Szülők: szülők, kísérők felnőtt jegy vásárlásával vehetnek részt az eseményen, amihez ajándék belépőjegy jár a rendezvény ideje alatti, szülőknek szóló előadásra.
Kisgyermekek: szülővel érkező, 2-5 év közötti gyermekek részére kisgyermek jegyet szükséges vásárolni, amivel a kicsik az alkalom eleji dicsőítésben tudnak részt venni, valamint a szülővel együtt, az elkerített nézőtérről lesz lehetőségük követni az alkalmat.

A Kölyök Placc egy fél napos gyermekrendezvény, ahol kivételesen a szülők vannak a megőrzőben és a gyerekeké a főszerep! A programok között lesz gyerekkoncert JOTÁ-val, kalandos csapatjátékok, dramatizált jelenetek, interaktív játékok, rengeteg móka és izgalom, és a legfontosabb, bátorító üzenet a gyerekeknek az igazi biztonságról.

Az utóbbi hónapok még a felnőttek számára is rengeteg váratlan fordulatot és hitet próbáló, bizonytalan élethelyzetet hoztak. Világjárvány, háború, ellátási hiány, energiaválság, gazdasági bizonytalanság. A hétköznapi életünk rövid idő alatt a feje tetejére állt. Ezt – még ha nem is teljesen értik – a gyerekek is érzékelik, és a bizonytalanság sokukban frusztrációt, félelmeket okozhat. Az októberi Kölyök Placc alkalom célja, hogy a gyerekek megtapasztalják, Isten az egyedüli az életükben, aki valódi biztonságot jelenthet számukra. Ő az a biztos pont, akibe kapaszkodniuk kell minden változó tényező közepette.

A Kölyök Placc az a hely, ahol a gyerekek magukba szívhatják az adott témákkal kapcsolatos tapasztalatokat, ahol gyógyulhatnak a sérüléseikből, és új perspektívát kapnak a holnapra vonatkozóan. Egy hely, ahol nem a teljesítményeik alapján értékeljük őket, és új barátokat szerezhetnek.

A rendezvény főszervezője Prekopa Erna, aki motorja egy kreatív, fiatalos, dinamikus csapatnak. 5 gyermek édesanyja, és közel 30 éve foglalkozik gyerekrendezvények és korhű, kosztümös táborok szervezésével, ahol élményalapú programokon keresztül tanítja csapatával a gyerekeket bibliai értékekre.

A könnyű zenei pályáról és a Dal című műsorból ismert Andelic Jonathan JOTÁ-val közösen adta ki nemrégiben első gyereklemezét a Kölyök Placc, aminek dalai az októberi alkalmon is felcsendülnek majd. A lemez elérhető a Youtube-on, a Spotify-on és az iTunes-on.

Még több információ a www.kolyokplacc.com oldalon, vagy a Kölyök Placc Facebook oldalán található.

Jegyvásárlás:

Belépőjegyek vásárlása elővételben online lehetséges, amire különböző kedvezményeket tudunk biztosítani. Ezeket a jegyvásárlási felület automatikusan kezeli. Amennyiben 15 főnél nagyobb csoporttal érkezne, keressen minket elérhetőségeinken.

Early bird jegyek szeptember 30-ig elérhetőek, a helyszínen jegyvásárlásra pedig csak készpénzben van lehetőség.

A vásárlás után a QR-kóddal ellátott belépőjegy a számlázási adatoknál megadott e-mail címre érkezik a vásárló részére, és a helyszínen beléptetésnél ezt fogjuk leolvasni. A belépésnél kérjük, legyél szíves jegyedet elektronikusan vagy kinyomtatva bemutatni.

Tudjuk, hogy a jegyvásárlás során sok adatot kérünk, és köszönjük a türelmedet, hogy segítségünkre vagy ezek megadásával. Fontos nekünk, hogy a gyerekek és a szülők is biztonságban érezzék magukat még akkor is, mikor több százan vagyunk. Ezt úgy tudjuk biztosítani, ha mindenkit könnyen és hatékonyan tudunk azonosítani.

Találkozzunk a Kölyök Placc-on, vedd meg jegyedet online minél előbb!

rendezvenyjegy.hu
©2024 rendezvenyjegy.hu
cross
0
    0
    Kosár