Nőnek teremtve – Női identitás a Biblia tükrében – Online

Ár: 

35.000 Ft

Ahogy ígértük, a Nőnek teremtve képzésünk mostantól online formában is elérhető a rendezvenyjegy.hu oldalon. Mivel a képzés szeptemberben indult, így egyelőre csak az elmúlt 5 alkalom anyaga van feltöltve az online tárhelyre, de minden hónapban feltöltjük majd az új anyagokat is. Június végére tehát az egész képzési anyag elérhető lesz. A képzéshez részben tartoznak letölthető jegyzetek is, de ezt nem minden előadáshoz tudjuk garantálni.

Az Omega Képzési Központ keretein belül először indul nők számára képzés, a nőiségről. A 21. század társadalma a nőket is olyan kihívások elé állítja, melyek eredetileg nem voltak benne Isten tervében, továbbá olyan hazug elvárásokkal bombázza őket, amelyek teljesen lerombolják önbecsülésüket.
A képzés során szeretnénk segíteni a hölgyeknek abban, hogy megújult szellemben, egészséges lélekkel tudjanak kiegyensúlyozott életet élni. Ehhez szükséges helyreállítani a nőkben kialakult önképet, hogy megláthassák, mi Isten tökéletes terve felőlük. Fontos továbbá megismerni a női nem erősségeit és gyengeségeit, hogy fel tudják vállalni azokat a kihívásokat, melyek érik őket életük során.
Mindezt barátságos légkörben és természetesen a Biblia tükrében fogjuk véghezvinni, gyakorlatias megközelítéssel, hogy a mindennapokban is kamatoztathassák a képzésen hallottakat

A TARTALOMBÓL ELŐZETESEN:

  • A múlt elengedése
  • Talentumaink, ajándékaink a személyiségünk medrében
  • Női bölcsesség, méltóság
  • Ünneplés, család, otthon
  • Nőiességünk külső és belső megjelenése
rendezvenyjegy.hu
©2024 rendezvenyjegy.hu
cross
0
    0
    Kosár